Sztárok

Visszatér a Jóban Rosszban szívtiprója

Száraz Dénes a következő héten visszatér Csillagkútra, és hús-vér emberként, nem pedig szellemként láthatjuk ezentúl - írja a Bors.

Visszatér a Jóban Rosszban szívtiprója“Be kell látnom, nagy hibát követtünk el, amikor kiírtuk Tamás atyát” – mondta a sorozat producere. Bár sokan abban reménykedtek, hogy Tamás atyát valahogyan feltámasztják a készítők erre ma már szinte senki nem fogadna. Vagy mégis?

A történet szerint a megsérült Balázs ­arc­átültetését csak százmillió forintért vállalták el. A pénz összegyűjtésében Betty is segített. Azt azonban még Betty sem tudja, hogy Balázs egykori szerelme, Tamás atya arcát kapta meg az operáció során. Az előzetes videó azonban számos kérdést is feltesz. Ki ásta ki Tamás atya sírját? Miért? És tényleg Balázsként tér vissza Száraz Dénes…?

Száraz Dénes a színpadra is visszatér, március 22-én mutatják be az Anna Kareninát a Bárka Színházban. „Tavaly júniusban felhívtak, és felkértek Vronszkij gróf szerepére az Anna Karenina című darabban. Azonnal igent mondtam, mert 34 évesen eljátszani ezt a karaktert nagy megtiszteltetés” – mondta a Nők Lapja Cafénak Dénes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top