Sztárok

Szombat esti láz: kiderült Vastag Csaba kínos titka

Nem egy hétköznapi titkot árult el az énekesről sógornője, aki egyben partnere is a Szombat esti láz adásaiban.

Szombat esti láz: kiderült Vastag Csaba kínos titkaLilu a második adásban arra kérte a párosokat, hogy áruljanak el titkokat egymásról. Amikor pedig Vastag Csaba táncpartnere került sorra, a fiatal lány kegyetlenül lecsapott. Mármarosi Tündéről jó tudni, hogy nem a táncparkettről ismeri az X-Faktor győztesét, hiszen Tünde már évek óta Csaba testvérének, Vastag Tominak a kedvese. Így Csaba számos titkának őrzője.

“Tudni kell róla, hogy bármit meglát azt megeszi. Legutóbb kivette az összes süteményt és csipszet a szekrényünkből és felzabálta. Másnap késett a próbáról, azt mondta azért, mert egész éjszaka hányt”– ecsetelte Csaba táncpartere az adásban. Az énekes nem jött zavarba, csak annyit üzent Tündének és saját öccsének Tominak, hogy legközelebb ne lejárt szavatosságú édességeket tegyenek a szekrénybe. És számíthatnak rá, hogy mindig magába tömi az ételüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top