Sztárok

Tüntetnek a TV2 sztárja ellen

Kárász Róbert rajongója megakadályozná, hogy a tévés megnősüljön. Az asszony ugyanis azt állítja, ő az ideális partnere. Akár tüntetést is szervezne, hogy meghiúsítsa a frigyet - írja a Bors.

Végzetesen szerelmes Kárász Róbertbe Aranka. A tatabányai asszony ugyan eddig csak egyszer találkozott a Mokka műsorvezetőjével, de állítja, a tévésnek ő az ideális partnere, még ajándékot is küld neki rendszeresen. A napokban azonban megtudta, hogy Kárász esküvőre készül, a Mokka műsorvezetője ugyanis már gyűrűt húzott kedvese ujjára. Aranka ezért úgy döntött, hogy megakadályozza a frigyet, még pedig úgy, hogy tüntetést szervez a TV2-nél. „Ha megnősül, talán már esélyem sem lehet nála” – jelentette ki Aranka, aki még éhségsztrájkolna is szerelme miatt. A Kasza Tibivel összebalhézó műsorvezető szerint Arankának jogában áll tüntetést szervezni, ha beszerzi az engedélyeket, ám igyekezett megnyugtatni az asszonyt, mondván májusban még biztos nem lesz esküvő. Azt azonban Kárász Róbert sem hitte volna, hogy a frigy híre ilyen lavinát indít el.

Tüntetnek a TV2 sztárja ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top