Sztárok

Szexoldalon hirdetik az RTL Klub sztárját

Szexhirdetésben árulják Dundikát, miszerint 100 ezer forint az ára, és bármilyen extrát elvállal. A Szombat esti láz sztárja feljelentést fontolgat a csalók ellen, akik jogtalanul használták fel a fotóit – írja a Blikk.

Visszaéltek Dundika képeivel. A Szombat esti láz 29 éves sztárja – aki a legutóbbi adásban esett ki – egy eszkortoldalon látta magát viszont, ahol az ő fotóival, Angel néven valaki a testét árulja. Az oldal szerint a lány – akinek a paraméterei korántsem egyeznek meg Dundikáéval – 400 dollárért (átszámítva mintegy 100 ezer forintért) szinte bármit vállal, de aki szeretné, 2500 dollár fejében akár egész hétvégére is megkaphatja. „Nem először történik velem ilyesmi” – árulta el a fiatal édesanya, akinek kedvese, Majka éppen a születésnapján kérte meg a kezét. Dundika most azt fontolgatja, hogy ezúttal jogi útra tereli a számára kellemetlen ügyet.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top