Sztárok

Vége Tornóczky Anita házasságának

Négy évvel az esküvő után végleg tönkrement Tornóczky Anita és Szini Béla kapcsolata. A pár nagyon sokat veszekedett az utóbbi időben – írja a Blikk.

A bulvárlap értesülései szerint zátonyra futott a 33 éves műsorvezető és a nála 14 évvel idősebb multimilliomos vállalkozó kapcsolata. Tornóczky Anita és párja, a pesti üzleti élet egyik legismertebb alakja, Szini Béla sokáig őrizték az álompár látszatát, a házasságuk négy évet bírt ki. Ugyan az esküvő után már három hónappal felröppentek olyan pletykák, miszerint máris vége a házasságuknak, mert kibékíthetetlen ellentétek feszülnek a felek között. Ám akkor nem költöztek szét, s ez meg is mentette a kapcsolatukat, bár a problémákat nem oldották meg. A Blikk úgy tudja, hogy Tornóczkyék viszonya mára már odáig fajult, hogy képtelenek meglenni egymás mellett békében, ezért 4 év után úgy döntöttek, hogy különválnak. A bulvárlap értesülései szerint több alapvető különbség volt a házastársak között, ami állandó és egyre mérgesedő vitákat szült, mint például az, hogy Anita gyakran fogad be gazdátlan kutyákat, de arról is hallani, hogy harmadik fél is belépett a képbe.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top