Sztárok

Megműtik ByeAlexet, hogy jobb énekes legyen

Még az Eurovíziós Dalfesztivál előtt megoperálják a hazánkat képviselő énekest, akin orrműtétet végeznek. A beavatkozás után várhatóan könnyebben fog lélegezni és szebben énekel majd A Dal győztese – írja a Bors.

Hetekre eltűnik a nyilvánosság elől ByeAlex, A Dal győztese. A bulvárlap értesülései szerint a „civilben” egyébként újságíróként dolgozó énekes azért vonul vissza, mert olyan operációra készül, amely az énekhangját is befolyásolhatja: korrigálják ugyanis az orrsövényferdülését. Mint a Bors írja, A Dalban Alex jól leplezte egészségi problémáját, de a nemzetközi szinten már nem kockáztat. A műtét eredményeként könnyebben áramlik majd a levegő a hangszálaihoz, így várhatóan szebben fog majd énekelni. A felépülési időszak körülbelül két hét, ezalatt minden fizikai megerőltetéstől kímélnie kell majd magát. Erre pedig lesz elég idő, hiszen az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntői csak május 14-én kezdődnek.

Megműtik ByeAlexet, hogy jobb énekes legyen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top