Sztárok

Feladta a versenyzést A Nagy Duett sztárja

Elvesztette imádott nagymamáját Csézy. Az énekesnő gyászol, ezért befejezi A Nagy Duettet. Gesztesi Károly elfogadta duettpartnere döntését – írja a Blikk.

Családi tragédia miatt feladta a versenyzést Csézy és Gesztesi Károly A Nagy Duettben. A nemrég eljegyzett énekesnő a héten elveszítette nagymamáját, és képtelen lenne ilyen állapotban szerepelni a szórakoztató műsorban. A 88 éves asszony combnyaktörés miatt volt hetek óta kórházban, de időközben kétoldali tüdőgyulladást kapott, ami miatt nagyon rossz állapotba került, és már nem tudott tovább küzdeni. „Nem tudom ilyen lelkiállapotban tovább folytatni A Nagy Duettet. (…) Nekem ő volt a mindenem, ő nevelt fel engem” – mondta szomorúan Csézy. Duettpartnere elfogadta az énekesnő döntését. „Együtt érzek Csézyvel, és bár sajnálom, hogy nem folytathatjuk a műsort, támogatom őt” – jelentette ki Gesztesi Károly, aki vasárnap este az Egyedül nem megy című számmal nyitja meg a műsort, hogy méltóképpen elbúcsúzhasson A Nagy Duett nézőitől.

Feladta a versenyzést A Nagy Duett sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top