Sztárok

Lázadoznak a TV2 nézői

A Jóban Rosszban rajongói nem éppen ilyen fordulatra számítottak a sorozatban. Kifogásolják Száraz Dénes visszatérését, s azt hangoztatják, hogy nekik így nem kell – írja a Blikk.

A szappanopera kedvelői Tamás atyáért, azaz a színész Száraz Dénesért óriási erőket mozdítottak meg, és szinte követelték, hogy térjen vissza. Ez megtörtént. Visszaírták a sorozatba a színészt, a Jóban Rosszban nézői azonban most Tamás atya „reinkarnációja” miatt lázadoznak. Száraz Dénes ugyanis úgy tűnik fel ismét a képernyőn, hogy az arcát ráoperálják egy rosszfiú, Varga Balázs fizimiskájára. Így Betty régi szerelméből, a szelíd papból egy csapásra romlott bűnöző lesz. A Jóban Rosszban készítői pedig emiatt egyre-másra kapják az e-maileket („Tamás atyát akarjuk, nem egy bűnözőt”, „Nem léphet senki a helyébe!”, „Ez árulás” stb.) az elégedetlen nézőktől, hiszen Tamás atya rajongói arra vártak, hogy Bettyvel beteljesedjen a szerelmük. Száraz Dénes viszont örül, hogy egy rosszfiút kelthet életre, s bízik abban, hogy a nézők ellenségeskedése idővel ismét szeretetté változik.

Lázadoznak a TV2 nézői

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top