Sztárok

Katie Holmes visszakapta lányát – fotó

Egy hétig volt édesapjánál Suri Cruise. Barátai szerint Katie Holmes végig attól rettegett, hogy a színész nem adja vissza neki a lányát.

Katie Holmes visszakapta lányát - fotóTom Cruise már hónapok óta új filmjét forgatja az Egyesült Királyságban. Válása óta szinte alig találkozott lányával, Surival, ám nemrég magángéppel utazott New Yorkba, hogy magával vigye Londonba a kislányt. A munka nélkül maradt Katie Holmes a barátok szerint azon aggodalmaskodott, hogy volt férje megpróbálja valamilyen trükkel elvenni tőle a gyereket.

Cruise azonban tartotta a szavát, és egy héttel később visszaérkezett lányával az Egyesült Államokba. Suri egyre nehezebben viseli, hogy kettészakadt a családja, az elsős gyerek nem érti, miért élnek külön a szülei. A 34 éves színésznő semmit nem mond a hat és fél éves csemetéjének, helyette különböző programokkal próbálja felvidítani. Vasárnap például Floridába repültek, és elmentek a Disney World parkba.

Tavaly augusztusban Tom Cruise is ide vitte lányát. Suri akkor magas sarkú cipőben és hableányjelmezben vonult végig a parkon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top