Sztárok

Így babusgatta kislányát Claudia – fotók

Igazán büszke volt kislányára Liptai Claudia vasárnap este. Panka A Nagy Duettben táncolt az egyik produkció alatt, anyukája pedig nagy öleléssel fogadta, amikor lejött a színpadról.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly kislánya, Panka, tánciskolájával lépett fel a legutóbbi Nagy Duettben. A kis hölgy büszkén és vidáman táncolt a színpadon, melynek sarkából figyelték őt szülei. Claudia pedig anyai szeretettel ölelgette, babusgatta lányát a produkció után. „Soha nem fogom tiltani, hogy Panka kipróbálja magát a színpadon. Igaz, jó nagy öngól lenne részemről, hiszen ebben nő fel, ezt látja. Jelen pillanatban négy dolog szeretne lenni, köztük műsorvezető, óvónő, de ha esztergályos akar lenni, én azt is támogatni fogom” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Claudia pár hónapja.

További képek, itt!

Így babusgatta kislányát Claudia - fotók
Fotó: TV2
A műsorvezető egyébként Király Linda és Szabó Győző előadása alatt el is sírta magát. „Ilyen megható helyzetben nekem mindig az anyukám jut eszembe először, hogy milyen boldog és büszke lenne, ha láthatna engem és az imádott kisunokáját egy színpadon” – mondta a Borsnak Clau.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top