Sztárok

Pikáns! Mellfogdosás a Hal a tortánban

Dér Heni markolászással tesztelte a modell, Hargitai Bea keblét. A műsor készítői azonban túl merésznek ítélték a jelenetet, ezért cenzúrázták – írja a Blikk.

Cenzúrázni kellett a Hal a tortán adását, miután Dér Heni megfogdosta Hargitai Bea keblét. A Sugarloaf énekesnője – aki izmosra gyúrta magát – így tesztelte, van-e szilikon a Prágában élő, két gyermeket nevelő modell keblében. Az egykori playmate ugyanis be szerette volna bizonyítani, hogy nem dolgozott plasztikai sebész a mellén. Heni szerint elegánsabb megoldás volt, hogy ő tesztelte Bea keblét, mint ha valamelyik férfivendég tette volna. Állítása szerint nem volt számára kényelmetlen a helyzet, inkább viccesnek találta, hogy megtapinthatta a modell domborulatait. Az adás szerkesztői azonban úgy ítélték meg, hogy ez már túlmegy egy határon, nem kerülhet adásba, ezért cenzúrázták a pikáns jelenetet a Hal a tortánból.

Dér Heni - Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Dér Heni Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top