Sztárok

Szextitkairól vall Hada Renáta

Hada Renáta állítja, az apafigurát kereste a showmanben, aki mellett emiatt nem tudott szexuálisan felszabadulni. A nyuszis magazinnak levetkőző egykori modell szerint a testiség nem volt különösebben fontos a kapcsolatukban - írja a Blikk.

Ledobta a ruháit Hada Renáta a nyuszis magazin kedvéért. Az újságíró, egykori modell azt állítja, hogy 13 évig volt Fábry Sándor szeretője, a showmannek azonban nem sikerült kihoznia belőle az igazi nőt. Elmondása szerint a viszonyuk alatt a showman nem volt főnök az ágyban. Mint ő állítja: szexualitás terén csak a szakításuk után kapta el a hév, mivel a műsorvezetővel nem volt köztük olyan elemi testi vonzalom, sokkal inkább Renáta apakomplexusa kötötte őt a tévéshez. „Ő olyan volt számomra, mint egy mentor, aki ellát tanácsokkal, a testiség nem játszott akkora szerepet a kapcsolatunkban” – árulta Hada. A nő állítása szerint Fábry sok fájdalmat okozott neki azzal, hogy nem becsülte meg, miközben ő jóban-rosszban vele volt. „Akkor döbbentem rá igazán, hogy véget kell vetni a kapcsolatnak, amikor kiderült, hogy van a combomban egy daganat. Nagy csalódás volt számomra, hogy akkor nem volt mellettem” – mondta a 36 éves Hada Renáta. Fábry Sándor továbbra sem szólal meg az ügyben, de van egy olyan érzésünk, hogy ő sem felhőtlenül boldog, hogy ilyen állításokkal támadják a lapokban.

Szextitkairól vall Fábry állítólagos szeretője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top