nlc.hu
Sztárok
Életmentő műtéten esett át az Operett sztárja

Életmentő műtéten esett át az Operett sztárja

Egy napon múlt Dancs Annamari élete. A Budapesti Operettszínház sztárjának hasában egy litert vért találtak, amikor fájdalomra hivatkozva felkereste a kórházat - írja a Blikk.

Dancs Annamari nagy lelkesedéssel készült az Ördögölő Józsiás szombati bemutatójára, szerdán viszont már annyira fájt a hasa, hogy elment az orvoshoz. A rutinvizsgálatnak életmentés lett a vége, kiderült ugyanis, hogy petefészekcisztája van, amely valószínűleg az elmúlt hetek terhelése és táncpróbái miatt sajnos leszakadt, és vérezni kezdett. Amikor megműtötték, több mint egy liter vér volt a hasában. „Ha bemegyek a próbára szerda délelőtt, valószínűleg nem érem meg a másnapot” – mondta kórházi ágyán a színésznő, aki tavaly szakított a színész Kerényi Miklós Mátéval. Annamari  debütálása az Ördögölő Józsiásban áprilisban lesz, a szombati premier azonban nem marad el, hiszen az Operettben dupla szereposztással készülnek a darabok.

Fotó: dancsannamari.com
Fotó: dancsannamari.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top