Sztárok

Terhesen rúgták ki a népszerű rádióst

Alig két hónapja, hogy távozni kényszerült a Class FM-től Kőváry Anett, Sebestyén Balázs volt munkatársa. Most interneten osztotta meg az örömhírt, hogy kisbabát vár.

Terhesen rúgták ki a népszerű rádióstKőváry Anett egyik napról a másikra volt kénytelen búcsúzni a Class FM népszerű, reggeli műsorából, melyben Sebestyén Balázsék munkatársa volt. Távozása sokakat megdöbbentett, és rengeteg hallgató Balázst tette felelőssé a történtekért, de Anett már a történtek utáni napokban megosztotta velük, hogy nem Balázst okolja a változásokért, biztos benne, hogy ha rajtuk múlik, még sokáig együtt dolgoztak volna. A kedvelt rádiós időközben sikeresen elhelyezkedett, most pedig az interneten osztotta meg az örömhírt: hamarosan édesanya lesz.
„Egyre nehezebben tudnám már takargatni az egyelőre mérsékelten gömbölyödő pocakomat, szóval úgy döntöttem: tudja meg ország-világ, hogy hamarosan édesanya leszek” – írta örömmel. Jelenleg az ötödik hónapban van, írja a Bors. Nem nehéz utánaszámolni, hogy ezek szerint a Class FM-től való távozás idején már kisbabát várt Anett, így minden bizonnyal a váratlan fordulat különösen nehéz lehetett számára. Most viszont izgatott és boldog, arra koncentrál, hogy mindent megadjon gyermekének, és egyelőre még csak találgat, vajon a kis jövevény kisfiú lesz-e vagy kislány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top