Sztárok

Így változtak a Nagy Duett sztárjai a műsor alatt

Cseke Katinka új energiákat kapott, Kökény Attila elkezdett táncolni, Király Linda pedig kinyílt. A Nagy Duett sztárjai meséltek arról, miben változtatta meg őket a műsor.

Így változtak a Nagy Duett sztárjai a műsor alattA Nagy Duett komoly erőpróbát jelentett a legtöbb résztvevőnek, a fellépésekhez újabb és újabb külsőt kaptak, de nemcsak ebben újultak meg, hanem elmondásuk szerint személyiségükön is sokat változtatott a műsor.

Cseke Katinka sorozatbeli férje szerint nagyon jó hatással van kolléganőjére a Nagy Duett, „teljesen másként koncentrál, új energiákat szabadít fel benne”, mondja tapasztalatairól. Cseke Katinka ugyanakkor párjáról, Kökény Attiláról említett markáns változást. „Attila más emberként fog innen kimenni, kiderült, hogy tud táncolni” – mondja partneréről, aki gátlásos volt a színpadi mozgásban, de szerencsésen leküzdötte az adások során ezt nehézséget.

Király Linda saját állítása szerint kimondottan zárkózott volt, és alig ismer magára. „Kinyíltam mint ember. Barátságos vagyok és imádom az embereket, de mindig volt bennem egy görcs. Nagyon kirángatott ebből Győző” – foglalta össze a változást. A végső megmérettetés még csak most következik, jóslatokba a szereplők egyelőre nem bocsátkoztak, de abban mindannyian egyetértenek, hogy nagy élvezet volt számukra részt venni a fellépéseken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top