Sztárok

VV Fecó elbúcsúzott

Árult már dinnyét, megjárta Angliát és a vasazásból is próbált már megélni. Pár hete még a felesége is kitette a szűrét, mert nem tudta elviselni, hogy két gyermekével napról napra kénytelen élni. Fecó most Németországba megy.

VV Fecó elbúcsúzott„Sziasztok! Jövö hét kedden megyek ki Németbe úgy hogy vigyázzon magára addig is mindenki! Nem tudok megülni a seggemen !hiihihihihihihh Taves minden rokonak,barátnak,ismerösnek! Csá csúmi Magyarország!” – osztotta meg a hírt közösségi oldalán az egykori celeb, aki nagy reményekkel költözött be anno a Való Világ villájába.

A dumagépnek  azonban nem jöttek be a számításai, hiszen a műsor vége óta küszködik, hogy eltartsa magát és a családját. Mielőtt ismert lett, dinnyeárulásból kereste meg a napi betevőt és a villalét után is ezzel próbálkozott. Ám közbeszólt az élet, na meg a NAV, és több százezer forintra büntette Fecót. Ezt követően mulatós zenészként szeretett volna karriert építeni, ám a Muzsika Tv-nél nem jutott tovább. Fecó ekkor gondolt egy nagyot, és a jobb élet reményében családját hátrahagyva Londonba költözött. Bár gyorsan talált magának munkát, az ott keresett pénz nem volt arra elég, hogy kiköltöztesse és eltartsa négytagú családját, így inkább hazaköltözött. Most azonban, hogy a házassága is rendbe jött, újabb terveket szövöget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top