Sztárok

Ezért nem hordja a jegygyűrűjét Jolie

Ismét szárnyra kapott a pletyka, miszerint Brad Pitt és Angelina Jolie már rég házasok, vagy mégsem? Egy biztos, a milliós gyűrű lekerült a színésznő ujjáról.
Ezért nem hordja a jegygyűrűjét Jolie

Angelina Jolie az ENSZ jószolgálati nagyköveteként látogatott Ruandába, ahonnan visszatérve újságírók hada várta a reptéren. Ekkor kapták lencsevégre a színésznő gyűrűsujján csillogó arany karikagyűrűt. Titkos esküvőről azonban szó sincs, bár tény, hogy a gyűrűt vőlegénye, Brad Pitt húzta az ujjára, mielőtt útnak indult volna a fekete kontinensre. „Brad és Angelina még mindig nem házasok, a karikagyűrűnek szimbolikus jelentése van. Jolie ugyanis nem szerette volna viselni a Bradtől kapott 250 000 dollár (közel 59 millió forint) értékű eljegyzési gyűrűjét, mert fontosnak tartotta, hogy se öltözködésével, se kiegészítőivel ne keltsen visszatetszést a nagy szegénységben élő ruandaiak körében” – árulta el az olasz Grazie magazin hasábjain a színészpárhoz közel álló forrás, és elárulta, Pitt is egyetértett szíve választottjával. „Brad egyáltalán nem bánta, hogy hacsak egy kis időre is, de Angi megvált a gyűrűjétől. Azonban mindenképp szerette volna, hogy viseljen valamit, ami jelképezi az összetartozásukat, ezért adta neki a dédnagymamája karikagyűrűjét. Angelina nagyon meghatódott a gesztustól” – folytatta a pár barátja. Így továbbra is folynak a találgatások, hogy mikor is fog hivatalosan egybekelni Hollywood álompárja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top