Sztárok

Vele kavar VV ÉVa

VV Éva most nem verekedéssel vagy mellműtéttel került a címlapokra. A Bors szerint a lányra rátalált a szerelem, és azóta igazi kisangyalként él.

Éva tíz napja költözött haza Békéscsabára, és olyan jól érzi magát, hogy esze ágában sincs visszajönni a fővárosba. Ráadásul szerelmes is lett egy fiatal, kigyúrt fiatalemberbe. A Bors információi szerint a Máté névre hallgató fiatalember egy ruházati üzlet menedzsere. „Akkor ismertem meg, amikor a tulajdonosok megkerestek, hogy adjam az arcomat az üzletek új kollekciójához” – mesélte Éva, aki elmondása szerint a srácnak köszönheti, hogy végre kiegyensúlyozott és a botrányok is elkerülik.
„Nem is nagyon tervezem, hogy visszamegyek Pest­re, megvárom, mit hoz az élet itthon. Egyelőre csupa jóról tudok beszámolni” – mondta Éva. Mi pedig erősen szurkolunk, hogy ez a hirtelen jött kapcsolat a reklámkampány után is tartson…

Vele kavar VV ÉVa

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top