Sztárok

Különvált a magyar színész házaspár

Nem békült ki Xantus Barbara és férje Szurdi Miklós. A házaspárt már csak a munka köti össze - írja a Blikk.

Bár papíron még házasok, már külön élnek. Ám a munka még összeköti őket. Barbara most is éppen egy olyan darabot próbál, amelyet férje rendez, hosszú távú tervei között pedig szerepel egy saját színház, amelyben Szurdi lenne az igazgató- írja a Blikk.

“Nem vagyok ugyan panaszkodós típus, de a mostani helyzet ijesztő. Nemrég találkoztam egy barátnőmmel, aki a színpad helyett eladó lett. Én nem akarok idáig jutni! Menedzser szakra járok egy főiskolára, mert az az álmom, hogy egyszer lesz egy saját színházam, ahol Miki lesz az igazgató-művészeti vezető. Akár a föld alól is, de előteremtjük a pénzt, hogy a most mellőzött tehetségek is lehetőséget kaphassanak”– nyilatkozta a Blikknek Xantus, aki férje szerint az egyik legjobb magyar színésznő. “Nagyon szeretek vele dolgozni. Ez így volt akkor is, amikor együtt éltünk, és így van most is”– mondta Szurdi a Blikknek.

Különvált a magyar színész házaspár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top