Sztárok

Tóth Gabit ismét átváltoztatták – fotó

Nemcsak új frizurát kapott a magyar énekesnő, de olyan pazar és szexis táncot adott elő, amire szinte mindenki felkapta a fejét. Ám így is kiesett a versenyből. A táncoslábú énekesnőt legyőzte Szilveszter gazda.
Zokogásban tört ki Varga Iza – fotó
Tüsi szőke, színes punk, visszafogott barna, nagyon hosszú barna… Tóth Gabinak már annyi fajta haja volt, hogy meg lehetne tölteni vele egy komplett frizurakatalógust. A folyton megújuló énekesnő ezúttal ismét hosszú póthajjal lépett színpadra a Szombat esti lázban, és a diszkóslágerhez még egy igencsak erős sminket is kapott. A táncban is egyre tehetségesebb Gabi azonban nemcsak külsejével és mozgásával hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy felpattant a zsűri asztalára, és igencsak szexis pózba vágta magát. 

Tóth Gabit ismét átváltoztatták – fotó

 

„Gabikám ez vad volt, könnyed volt, és ahogyan felmásztál az aszalta… Bárcsak felállhattam volna én is táncolni” – mondta a pontozásnál Esztergályos Cecília. Amennyire szexis volt az első táncnál, annyira lírai volt a másodiknál Gabi, aki a zsűri szavaitól úgy meghatódott, hogy elsírta magát. De Gabi könnyei a műsor végén is előtörtek, miután kiderült, hogy ők nem folytathatják a versenyt.
A döntőben találkozhatunk Szilveszter gazdával, Varga Izával és Vastag Csabával.
Tóth Gabit ismét átváltoztatták – fotó

fotó: RTLklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top