Sztárok

Fiatal pipik tartják életben a ma 80 éves Belmondót

Nyolcvanadik születésnapját ünnepli a francia filmgyártás csillaga, Jean-Paul Belmondo. A színész nemrégiben szakított negyvenkét évvel fiatalabb barátnőjével, úgyhogy egyelőre nem tudni, idén kivel ünnepel.

Tavaly csúnya véget ért az aggastyán és fiatal kedvese, Barbara Gandolfi kapcsolata, miután kiderült, hogy a nő pénzt sikkasztott, és állítólag a színész is csak arra kellett neki, hogy pénzt csaljon ki tőle. Belmondo azóta egyedül tengeti mindennapjait, így lehetséges, hogy a kerek évfordulón is csak barátai és családja köszöntik. A nyolcvanéves színész, akit 1995-ben az Empire magazin minden idők száz legszexisebb sztárja közé választott, mindig is kedvelte a jóval fiatalabb nőket. Második feleségénél, Nathalie Tardinál huszonnégy évvel volt idősebb. Az asszony 2003-ban még egy gyerkőccel is megajándékozta a színészt, holott Belmondo akkor már túl volt egy szélütésen. 2006-ban még combnyaktörést is szenvedett, ám ezek után sem állt le a filmezéssel. Nyolcvanévesen pedig egészséges, mint a makk. Talán kicsattanó egészségi állapotát egy újabb fiatal asszonykának köszönheti? Mindenesetre mi boldog születésnapot kívánunk neki!

Fiatal pipik tartják életben a ma 80 éves Belmondot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top