Sztárok

Ő ülhet Malek székébe

Kovács Kati kaphatja meg Malek Andrea helyét a Voice második szériájában, amelyet már javában szervez a TV2. Az énekesnő régi nagy névnek számít a szakmában, így igazi mesterfogás lenne a produkció számára – írja a Blikk.

A TV2-ben már nagy erőkkel munkálkodnak a Voice újabb szériáján, pedig még meg sem jelent a Voice-győztes Pál Dénes első önálló lemeze. A háttérben már folynak a castingok, valamint az ötletelés a mesterekkel kapcsolatban, hiszen Malek Andrea és Somló Tamás már nem lesz ott a zsűri soraiban. Mint a Blikk megtudta, a Voice új mestere Kovács Kati lehet, akiről köztudott, hogy nagy rajongója az összes zenés műsornak, és kifejezetten követi a fiatal tehetségek munkásságát. A 68 éves énekesnő igazi élő legenda, aki a verseny licencében szereplő két kritériumnak – régi nagy név a szakmában, ráadásul énekesnő – egy személyben megfelel, szerződtetése ezért mesterfogásnak számítana.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top