Sztárok

Nem bír a feleségével Hajdú Péter

A Frizbi műsorvezetőjét dühíti, hogy Sarka Kata diétázni kezdett. Véleménye szerint beteg dolgot csinál a neje, akinek állandóan a súlyával van gondja. Hajdú a Facebookon kért segítséget – írja a Bors.

Hajdú Péter kiakadt azon, hogy neje diétázni kezdett, mert szerinte az elmúlt hetekben titokzatos betegséggel kezelt Sarka Kata úgy tökéletes, ahogy van. A Frizbi műsorvezetője azt szeretné, ha az emberek meggyőznék erről a feleségét, akiről még egy bugyis fotót is közzé tett a Facebook-oldalán, bizonyítva, hogy tényleg szükségtelen számára a diéta. „Ilyen hassal akar a feleségem fogyni. Könyörgöm, beszéljétek le róla” – ekképpen kért segítséget a tévés producer a rajongóitól. A kétgyermekes anyuka szerint párja félreértette őt, nem fogyni szeretne, csupán egészségesebben élni, és tudatosabban táplálkozni. A jelenleg 57 kilós Sarka Katát a túlzott fogyókúra egyszer már kórházba juttatta, ezért nagyon óvatosan csinálja a mostani diétáját. Hiába érvel a sikeres üzletasszony, férjét nem győzte meg. „Nem normális, amit csinál. (…) Baromira nem örülök ennek az új diétának, semmi szüksége rá. (…) Egyáltalán nincs rendben, hogy állandóan a súlyával problémázik – fakadt ki Hajdú, aki szerint rossz barátok hajszolják bele nejét a fölösleges diétába.

Nem bír a feleségével Hajdú Péter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top