Sztárok

Babát vár a Barátok közt sztárja

Júliusban szül Füredi Nikolett, az Operettszínház színésznője. A Barátok közt ügyvédnője – aki fokozatosan adja vissza színházi szerepeit – már régóta várt a terhességre – írja a Blikk.

A hetedik hónapban van Füredi Nikolett, a Budapesti Operettszínház színésznője. A Barátok köztben Berényi Miklós ügyvédnőjét alakító sorozatsztár és félig görög származású, pszichológus párja már régóta szerettek volna gyermeket. A színésznő, aki júliusra várja a picit, többek között a Rebeccában, a Rómeó és Júliában és a Veled, Uram!-ban is fellép, de ezeket a szerepeket most kis időre visszaadja. Május közepéig ugyan még vállal gálaműsoros fellépést, aztán már csak a magára és a kislányára – aki majd a Natasa nevet kapja – szeretne koncentrálni. A színésznő – aki már búcsút intett a Barátok köztnek – jól viseli a terhességet, elmondása szerint összesen csupán két hétig érezte magát rosszul.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top