Sztárok

Hada Renáta kibukott Hajdúra

Káoszba fulladt Hajdú Péter és Hada Renáta beszélgetése. Az írónőt rendesen megszorongatta a Frizbi műsorvezetője, aki a végén nekiesett Hajdúnak.

Tudják, ő az a hölgy, aki saját könyvének megjelenése előtt beszélt a Fábry Sándorhoz fűződő kapcsolatáról. „Mindez teljesen véletlen” – mondta Hada a Frizbiben. A szőke hölgy továbbra is lebegtette, hogy mi is történt köztük pontosan. „Persze hogy szerettem. De hogy apaként vagy gerontofil vagyok, azt nem tudom megmondani. Mondtam valaha, hogy valami történt köztünk, több, mint beszélgetés? Nem!” – folytatta Hada, aki az egész interjú alatt próbált viccesen kitérni a kérdések elől, ám amikor Hajdú arról faggatta, valóban válságban van-e a házassága, amint az a Facebookjára kiírta, végképp kiborult. „Micsoda?, ezt nem én írtam ki. „Minden rendben a házasságommal. Kint vár a férjem és innen megyünk vacsorázni” – válaszolta gyűrűjét szorongatva Hajdúnak, aki hozzáfűzte, ez valóban érdekes, hisz a műsor felvételei a délelőtti órákban zajlanak. „Nem arról írtam alá, hogy a bugyimban turkálj, és Fábry Sándorról beszélgessünk!  Hívd fel, kérdezd meg a szokásait tőle” – mondta Hada, akitől Hajdú így búcsúzott: „Köszönöm, hogy majdnem őszintén tudtunk beszélgetni!”

Hada Renáta kibukott Hajdúra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top