Sztárok

Hírnévre törnek Michael Jackson árvái

Michael Jackson gyermekei korán elveszítették apjukat. Prince Michael, Paris és Blanket nem éppen hétköznapi életet élnek. Az arcukat takaró maszktól már megváltak, és a showbizniszben próbálják megveti lábukat.

Hírnévre törnek Michael Jackson árvái Prince Michael Jackson
Sorozatszerepet kapott

A tizenhat éves fiú szinte már kész férfi. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy nemrégiben egy igazi hercegnő társaságában kapták lencsevégre. Prince Michaelt és Remi Alfalah kuvaiti hercegnőt egy bowlingklubban fotózták le. A fiatalok láthatóan jól érezték magukat, és egy bennfentes azt is elárulta az amerikai TMZ internetes portálnak, hogy a legidősebb Jackson gyerek, igazi úriember lévén, este tíz órára haza is fuvarozta osztálytársnőjét. Apja minden bizonnyal büszke lenne jól nevelt fiára, aki azért már megkezdte a szárnybontogatását. Prince ugyanis nemrégiben megcsillogtatta színészi tehetségét, a 90210 című sorozatban kapott vendégszerepet. A legidősebb Jackson gyerek élvezte a forgatásokat, pár nappal később pedig riporternek állt egy tévécsatornánál. „Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy producer, rendező, forgatókönyvíró vagy színész szeretnék lenni” – nyilatkozta.

Paris Katherine Jackson
Kibékült anyjával, saját valóságshow-t kap

Paris jelenleg élete legfontosabb feladatának azt tartja, hogy megfelelően vezesse az iskolai pomponcsapatot, ám a fiatal lány a hírek szerint hamarosan saját valóságshow-t kap. Paris a tizenötödik születésnapját anyjával, Debbie Rowe-val töltötte, akivel szeretné szorosabbra fűzni a viszonyát. Bár az asszony pár évig házasságban élt az énekessel, sokan vádolták azzal, hogy csak azért ment hozzá, mert Jackson fizetett azért, hogy gyermekeket szüljön neki. Rowe 2001-ben, amikor gyermekei még picik voltak, lemondott minden anyai jogáról. Ennek fényében még meglepőbb a fiatal lány legutóbbi tette. Talán apja hiánya és a Jackson családban uralkodó állandó viszály az oka, hogy a tinédzser úgy érzi, szorosabban szeretne kötődni anyjához.

Prince Michael ‘Blanket’ Jackson II
Utálja a rivaldafényt

Ő a legifjabb Jackson fiú, akiért egy világ aggódott, amikor apja kilógatta az hotelszoba erkélyről, hogy így mutassa meg az összegyűlt tömegnek a kicsit. Blanket nemrég múlt tizenegy éves. Kora miatt róla lehet a legkevesebbet hallani, hiszen a Jacksonra leginkább hasonlító lurkó legfontosabb elfoglaltsága egyelőre a tanulás, és hogy minél magasabbra fejlessze karatetudását, merthogy az az egyik nagy szenvedélye.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top