Sztárok

Kórházban kezelik a magyar színészt

Epilepsziás rohammal kórházba szállították Minárovits Pétert. Betegségén kívül anyagi és magánéleti gondok is gyötrik az ismert szinkronszínészt, aki jelenleg a neurológiai osztályon igyekszik összeszedni magát – írja a Blikk.

A Spongyabob és az Amerikai pite Finchének magyar hangját is kölcsönző színészhez kedd éjjel riasztották a mentőket, mert epilepsziás rohamot kapott; a Szent János Kórház neurológiai osztályára szállították. A bulvárlap információi szerint Minárovits Péter minden bizonnyal kilátástalan helyzete és egyre nehezebb mindennapjai miatt omlott össze váratlanul. Betegségén kívül anyagi gondok gyötrik – munkája után ugyanis sokszor hónapokat kell várnia, hogy kifizessék –, három hete kikapcsolták nála az áramot, inkasszózták a bankszámláját, sőt a gyermeke édesanyja is elköltözött tőle. „A szinkronszínészi szakma egyszerűen kilátástalan helyzetben van. Akad olyan kollégám, aki a megélhetés miatt másodállásban takarít. (…) Én már az iparűzési adót sem tudom fizetni” – mondta keserűen a színész, akiben csupán a hároméves kislánya tartja a lelket.

Forrás: hu.bleach.wikia.com/wiki
Forrás: hu.bleach.wikia.com/wiki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top