Sztárok

Így néz ki: Gyökeresen átváltozott Dér Heni

Reggel még rövid barna hajjal sétált be egy szépségszalonba Dér Heni, délben pedig már hosszú szőke fürtökkel a fején hagyta el a fodrászatot. A radikális átváltozásnak nem magánéleti okai vannak, hisz Heni nagyon boldog szerelmével.

Heni a Sugarloaf énekesnőjeként mindig is a vagányabb, belevaló csajok táborát erősítette. Új frizurája azonban igazán nőies kinézetet kölcsönöz a fiatal énekesnőnek, aki szólókarrierje kedvéért szánta rá magát a változásra. „Egyelőre nem szeretnék beszélni a változás főbb okairól, legyen meglepetés! Annyit azért elárulhatok, hogy nemsokára leforgatjuk az első önálló klipemet, és ehhez volt szükség az átalakulásra, hiszen egy teljesen új oldalamat mutatom majd meg. Hiphop stílusú, gettó hangulatú videót forgatunk majd, amiben én is fogok táncolni” – mesélte az NLCafénak Heni, akit épp a szépségszalonból kilépve értünk el telefonon, és hozzátette, az együttes rajongóinak sem kell megijedniük, hiszen esze ágában sincs kiszállni a bandából.

Így néz ki: Gyökeresen átváltozott Dér Heni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top