Sztárok

Egyéjszakás kalandja volt Hajdú Péternek

Egyéjszakás kalandra vitte Sarka Kata a tévés producert, aki mit sem tudott az egészről. Hajdúék végül Bécsben romantikáztak, ám a Frizbi műsorvezetője először azt hitte, hogy felesége egyszerűn kirúgta otthonról – írja a Bors.

Hajdú Péter azt hitte, hogy szakítani fog vele a neje, amikor szerdán kora délután egy bőrönddel jelent meg a TV2 épülete előtt. A diétázó Sarka Kata azonban lemondta férje programjait, és a tévéből egy mikrobusszal elrabolta a műsorvezetőt, aki csak a járműben tudta meg, hova is tartanak. „Bécsbe vitt, egy elegáns szállodában foglalt szobát, és egy két Michelin-csillagos étteremben asztalt. Csak egy napot tudtunk maradni, de sosem felejtem el” – árulta el a Hada Renáta írónőt megszorongató Hajdú, akinek ezzel a meglepetéssel akart kedveskedni neje a 38. születésnapján. Mint Sarka Kata bevallotta, régóta tervezte ezt a romantikus kiruccanást, mindent egyedül szervezett, s a saját pénzéből intézte.

Ilyen volt Hajdú Péter egyéjszakás kalandja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top