Sztárok

Nekimentek Rubint Rékának

A fitneszlady lenyomta a Facebookon Kiss Ádámot, amit a humorista igencsak a szívére vett. Szócsatába keveredett Rubint Rékával, akinek a férje, Schobert Norbi is a védelmére kelt – írja a Bors.

A Facebook hazai királynője lett Rubint Réka, az ő bejegyzéseit olvassák a legtöbben. A hírt nem fogadta kitörő örömmel az eddigi uralkodó, a stand-upos Kiss Ádám, aki körülbelül négy évig vezette az ismertségi toplistát a legnépszerűbb közösségi oldalon. A humorista nem hagyta szó nélkül a trónváltást; úgy érzi, egyenlőtlen a verseny, mert ő csak magára számíthat, míg Rubint Rékát a párja is támogatja. „Ma reggelre leelőzött minket Rubint Réka! Lehet, hogy elkezdek felüléseket csinálni?! (…) Nincs szépségszalonom, saját vállalatom, híres férjem, DVD-m, update pogácsám, csak a gondolataim és a szám!” – posztolta ki a humorista. A rajongók kommentjei között azonban az életmód-tanácsadóé is felbukkant, akit nem először bántottak, és segítséget ígért a felülésekhez, majd pedig a súlyos szívműtéten átesett férje, Norbi kelt a védelmére. „Nekünk sem volt semmink sem a meztelen seggünkön kívül, csak a gondolataink, a szánk és a kitartó munka” – jegyezte meg a fitneszguru a Facebookon, aki korántsem szánta támadásnak a kommentjét, hiszen kedveli a humoristát.

Nekimentek Rubint Rékának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top