Sztárok

Egy év után vége a TV2-es házasságának?

A Bors szerint szakított az ÖsszeEsküvők győztes párja, Csenge és Péter.

Egy év után vége a Tv2-es házasságának?Azt persze nem állítjuk, hogy Patkó Csenge és férje, Baranyi Péter csakis a nyeremény miatt házasodtak össze, az azonban meglepő, hogy alig pár héttel az első házassági évfordulójuk után már nincsenek együtt. Pont akkor, amikor el kellett hagyniuk az egy évre kapott nyereménylakásukat. A Bors a Patkó családhoz közeli informátorra hivatkozva arról számol be, hogy a fiatalok között kihűlt a szerelem.

Csenge és Péter a játék szabályainak értelmében csak azután kapták meg a nyereményeket, hogy hivatalosan is összeházasodtak. Így egy évig ingyen lakhattak egy lakóparkbéli lakásban, kaptak gyémántgyűrűt, egy autót, egy egzotikus utazást és tizenkétmillió forintot. A Bors szerint Péter múlt szombaton a felesége nélkül bulizott a Hajógyári-szigeten. „Nem szeretném, ha rólam vagy a házasságomról egyetlen szó is megjelenjen a lapban” – mondta a Borsnak Csenge.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top