Sztárok

Így kezdett új életet MÁZS

Vendéglátóipariban akart tanulni, ez nem sikerült neki, később pedig színész lett Mészáros Árpád Zsolt. Gyermekkori álmát, egy saját éttermet, azonban soha nem felejtette el, és nemrégiben meg is valósította.

Hosszú volt az út a sikertelen vendéglátóipari felvételitől a vendéglátásig, de végre megnyithatta saját éttermét Budapesten, a belvárosban. „Sokat járok vendéglőkbe, klubokba, és sokszor nem voltam megelégedve azzal, amit kaptam. Mindig máshová vittem a pénzt ahelyett, hogy a saját álmomba fektettem volna. Létre akartam hozni valami rendhagyót, valami olyat, amivel maximálisan elégedett vagyok” – mondja az Operettszínház sztárja, aki hozzátette, nem baj, ha ebben a világban több lábon áll az ember. Az IMÁZS nevű hely létrejöttéhez két év kellett, na és a színész pótapjának a segítsége, aki egyben a cégtársa is.

Nem kis büszkeséggel mondja MÁZS, ahogyan a színházi berkekben becézik, hogy az ő éttermében az ínyencek is elégedettek. „Sosem titkoltam, hogy rákból gyógyultam, ezért nekem nagyon fontossá vált az egészséges életmód. Azt gondolom, hogy a 21. század emberének az egyik legfontosabb feladata, hogy jól táplálkozzon. Az étteremben ezért nagy hangsúlyt fordítok arra, hogy olyan minőségű alapanyagokból és olyan sütéstechnikával készítsük az ételeket, amiknek köszönhetően természetesebb életet élhetnek az emberek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top