Sztárok

Összeházasodnak az RTL Klub sztárjai

Az Éjjel-nappal Budapest két szereplője, Király Péter és Kovács Bettina Dóra már a szappanopera előtt is egy párt alkotott. A fiatalok a műsor sikere miatt titkolják a szerelmüket.

Hamarosan szorosabbra fonja kapcsolatát az Éjjel-nappal Budapest című sorozat két főszereplője, Gábor és Zsófi, akik között dúl a szerelem. A korábban modellként dolgozó 24 éves Kovács Bettina Dóra és a sorozat mackós autószerelője, Király Péter ugyanis örök hűséget esküsznek egymásnak. Ezt azonban titkolják – valószínűleg a fikciós reality készítői kérésére, akik a nézőket minél valósabbnak tűnő történettel szeretnék szórakoztatni. Mint a Bors megtudta, a fiatalok már a műsor előtt is egy párt alkottak, a forgatások alatt pedig még több időt tölthetnek együtt. Péter nemrég kérte meg Dóri kezét, aki igent mondott. Az pedig korántsem zavarja a kapcsolatukat, hogy a sorozatban mindketten mást szeretnek.

Fotó: budapest.rtlklub.hu
Fotó: budapest.rtlklub.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top