Sztárok

Szombat esti láz: csak így nyerhettek Vastag Csabáék

Lázasan, sérülten is táncoltak a döntősök. Mindegyik páros legalább egyik tagja szenvedett betegségtől, ficamtól. Mostanra kiderült, hogy minden idők legszorosabb döntője volt a vasárnapi, Vastag Csabáék alig néhány szavazatnyi előnnyel nyertek.

A Szombat esti láz táncosai, bár mosolyogtak, szinte mindannyian rettentő fájdalommal küszködve küzdöttek a győzelemért – számolt be a Bors. Varga Izát a műsor végére legyűrte a betegség, belázasodott, míg párja, Cseh-Szakál Tibor idegbecsípődéssel a derekában emelgette a színésznőt a döntőben. A táncos show győztesei, Mármarosi Tünde és Vastag Csaba – akiknek máris beindult a táncoskarrierjük – sem úszta meg a show-t sérülés nélkül: a milliókat bukó x-faktoros teljesen kimerült, míg partnernője a könyökét ficamította ki. Szilveszter gazda sem úszta meg sérülés nélkül: a bokáját ficamította ki, így egyelőre nem tud visszaállni a munkába.

Mint a Blikk megtudta, ez volt minden idők legszorosabb döntője. Alig pár tucat szavazaton múlott, hogy Vastag Csabáék nyerték a táncversenyt. Ha ugyanis az ezüstérmes Varga – Cseh-Szakál páros kicsit jobban belehúz, akár meg is fordíthatták volna az eredményt. Ám hiába a szoros finálé, nem számolják újra a voksokat.

Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala
Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top