Sztárok

Fordulat a brit műsorban táncoló magyaroknál

Még mindig a magyar tánccsoport produkciójáról beszél egész Anglia. Az egykori főkritikusok is behódoltak a tehetséges csapat előtt.

Egy évvel ezelőtt tűnt fel először magyar csapat az angol Britain’s got talent című tehetségkutató műsorban. Bár a Face Team kosarascsapat a közönség nagy részét elkápráztatta, a Mirror hírportál egyik újságírója egy igen kemény hangvételű cikkben fejezte ki nemtetszését, amiért a műsor szülőatyja, Simon Cowell európaiakat engedett egy brit műsorba. A szerző szégyenletesnek nevezte Cowell ezen húzását.

Bár az Attraction miatt is érte szó a ház elejét, mégis elenyésző a negatív hangvételű cikk száma. Az árnyéktáncos csapat ugyanis egy szempillantás alatt vívta ki mindenki elismerését. A Mirror egyik újságírónője kedden megjelent cikkében méltatta a világszínvonalú magyar produkciót. „Amikor már azt hiszed, hogy nem számíthatsz semmi jóra a műsor hátralévő részében, hirtelen felcsendül Emeli Sande dala, és eléd tárul egy őszinte, ragyogó produkció a magyar árnyékszínház tagjaitól. Az előadásuk jobban meghatott, mint Amanda Holden zsűritagot. Zokogtam. Aztán nevettem, aztán megint zokogtam, és legközelebb miattuk fogok újra a képernyő elé ülni” – írta meghatódottságtól átitatott sorait. Reméljük, hogy az egy évvel korábbi cikket jegyző kollégája is hasonlóan gondolkodik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top