Sztárok

Drasztikus lépésre szánta el magát Gesztesi

Leállt az alkoholfogyasztással a színész, két hónapja egy kortyot sem ivott. Liptai Claudia exe idén még a születésnapi mulatozást is kihagyta, mert tiszta fejjel akar dönteni a jövőt illetően.

Fergeteges buli nélkül ünnepelte kedden 50. születésnapját Gesztesi Károly, aki elárulta: komoly döntés előtt áll, ezért a hajnalig tartó bulizásokról is lemondott, hogy megtalálja a helyes irányt a jövőt illetően. Gesztesi amúgy híres nagy ünnepléseiről, amelyek gyakran több napig tartanak. A színész két hónappal ezelőtt mondott le az alkoholról, azóta egy kortyot sem iszik; mint mondta, a saját és családja jövője a tét. „Szerintem összeszámolni sem tudnám, hogy mennyi pénzt költöttem életemben a piálással” – vallotta be a Blikknek a Jóban Rosszban sztárja, aki A Nagy Duettben is kipróbálta magát. Mint hangsúlyozta, nem magánéleti döntések előtt áll, és nem is egészségügyi okok indokolták a hirtelen váltást. Egyszerűen csak olyan fontos anyagi és szakmai kérdésekben kell döntenie, amelyek kihatnak a következő évekre, ehhez pedig szerinte tiszta fejre van szükség.

Komoly döntések előtt áll Gesztesi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top