Sztárok

Húsz év után derült ki, mitől hízott el Tóth Vera

Az énekesnő, aki már húsz éve küzd a túlsúlyával, erejét megfeszítve próbál lefogyni. A Megasztár-győztes mostanáig titkolta, mitől hízott egy nyár alatt húsz kilót.

Nem a gének vagy a falánkság, hanem egy gyermekkorban elszenvedett gyógyszeres kúra miatt ragadtak a kilók Tóth Verára, aki váratlanul és hirtelen hízott meg. Mint a Borsnak elárulta, nyolcéves korában volt egy arcüreggyulladása, amire gyógyszeres, szteroidos kezelést kapott; ez annyira felborította a hormonháztartását, hogy egy nyár alatt húsz kilót hízott. A megasztáros évek óta próbálja helyreállítani azt, amit a gyógyszerek elrontottak. A fogyókúra sokáig nehezére esett, ám január óta kemény munkával, zsírégetéssel és diétázással sikerült már tíz kilót lefaragnia harminckilós túlsúlyából. Az új életet kezdő énekesnő – aki szeretne jó kondiban színpadra állni – elmondta, ehhez komoly akaraterő és agymunka kellett; a fogyókúrával pedig nem áll le, mivel további húsz kilótól szeretne megszabadulni.

Húsz év után derült ki, miért hízott el Tóth Vera

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top