Sztárok

Elbújt a világ elől a magyar színésznő

Magába fordult Hacser Józsa, a Szomszédok egykori sztárja. A 82 éves színésznő ki sem mozdul a lakásából, sőt a rokonaival sem tartja a kapcsolatot.

Teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől a Szomszédok korábbi szereplője, Hacser Józsa. A 82 éves színésznőről az egykori kollégái sem igen hallottak már azóta, hogy visszavonult a soproni Petőfi Színházból. Filmen utoljára az Üvegtigris második részében vállalt egy rövid szerepet. Visszavonulása óta Siófokon él, de már a házát is ritkán hagyja el. Mint a színésznő egyik barátja a Blikknek elmondta, a Szomszédok korábbi sztárja nehezen engedi magához közel az embereket, a rokonai nemigen látogatják, a telefont sem szokta felvenni; ő már csak a macskáinak él, akik a ház körül futkároznak. Hacser Józsa a barátnőjén keresztül azt üzente a bulvárlapnak, hogy nem szeretne interjút adni, de hálás, amiért megemlékeztek a születésnapjáról.

Hacser Józsa egy 2010-es felvételen - Fotó: Story-Best Archívum
Hacser Józsa egy 2010-es felvételen Fotó: Story–Best Archívum

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top