Sztárok

A konkurenciához igazol R. Kárpáti Péter?

A TV2 napi sorozatában térhet vissza R. Kárpáti Péter. A színészre a Barátok köztből való távozása után egyből lecsapott a Jóban Rosszban.

Ajánlatot kapott a Jóban Rosszban sorozattól R. Kárpáti Péter. A korábban a Barátok köztben egy évtizeden keresztül főszerepet alakító színésznek – mint a Blikk megtudta – a TV2 napi sorozata szerepet kínál. Nagy Tamás, a szappanopera producere nem cáfolta a bulvárlap értesülését. „Érkeznek új szereplők a sorozatba a közeljövőben. (…) Tény, hogy R. Kárpáti Péter mellett szól, hogy hatalmas a rutinja a napi sorozatok felvétele tekintetében, és egy ország ismeri az arcát. (…) Talán úgy kerülhetne be a Jóban Rosszban csapatába, ha markánsan más szereplőt keltene életre, mint amit eddig láttak tőle a nézők” – jelentette ki a producer. A színész – akinek lánya tavaly szépségversenyt nyert – legszívesebben önmagát alakítaná a TV2 népszerű sorozatában. „Nekem az a variáció tetszene a legjobban, ha mondjuk egy ötvenes magyar színészt alakíthatnék, kvázi önmagamat” – árulta el R. Kárpáti.

A konkurenciához igazol az RTL sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top