Sztárok

Tragikus veszteség érte a Szombat esti láz sztárját

Elöntötte a Tisza Szilveszter gazda földjét, több mint tízmilliós a kár. A Szombat esti láz sztárja úgy döntött, visszavonul a celebvilágtól, és mostantól csak a gazdálkodásnak él.

Nem keresték meg újabb ajánlatokkal Szilveszter gazdát, de nem is tervez új szereplést. Úgy döntött, most egy időre elég volt a közszereplésből, nem vágyik celebéletre, inkább visszamegy Tiszajenőre, hogy a gazdálkodásnak szentelhesse idejét, hiszen ehhez ért a legjobban. Mint mondja, még a telefonját is kikapcsolja, mivel ideje sem lesz interjúkat adni. A Szombat esti láz sztárját – aki egészen a döntőig menetelt táncpartnerével – azonban tragikus veszteség érte a kiöntő Tisza miatt. Ötven hektár búzát és sörárpát vetett el, amit elöntött a Tisza, így tönkrement az ültetvénye, a kár pedig több mint tízmillió forint. „Sajnos nincs a birtokon biztosítás, mert a terület ártérnek számít” – panaszkodott a Borsnak a 13 éve gazdálkodó férfi, akinek földjét már ötször öntötte el a Tisza.

Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala
Fotó: A Szombat esti láz hivatalos Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top