Sztárok

Egy hónap múlva apa lesz az RTL-es

Már csak egy hónap, és apa lesz a Való Világ 4 egykori szereplője, Béci. A kispapa tudatosan készül az apaságra, és úgy tervezi, a szülőszobán is végig felesége mellett lesz.

Egy hónap múlva apa lesz az RTL-esA fegyverrel pózoló „rossz fiú” már a múlté, VV Béci – vagyis Young G – már jobban veszi, ha állapotos felesége pocakját simogatva fotózzák. „Megvettük a ruhákat, a bútorokat, nagyjából már kész a szoba is, amit a saját kezemmel festettem ki” – kezdte lelkesen az énekesi karrierjét alapozó srác, aki nemrégiben nagyobb lakásba költözött feleségével, Adriennel. Az apasággal járó felelősség minden bizonnyal jót tett a huszonnyolc éves srácnak, akinek korábban nem kellett a szomszédba mennie egy kis balhéért. Mára azonban a bandázást felváltották a szülés felkészítő tanfolyamok. Béci még a szülőszobától sem retten vissza. „A szülésnél is mindenképp a feleségem mellett leszek, ez nem is kérdés. Azt gondolom ugyanis, hogy az első érintés, az első kommunikáció, amikor bemutatkozom majd a bébinek, hogy én vagyok az édesapád, az nagyon fontos. A köldökzsinórt is én szeretném elvágni, hacsak el nem ájulok” – nevetett a jövendőbeli apuka, aki azért két peluscserélés között a rajongóiról sem fog megfeledkezni.

Bár nekem most a család az első, a vasat addig kell ütni, amíg meleg. Bízom abban, amit elkezdtem és amit végigviszek. Bár szeretnék ott lenni majd minden fürdetésnél, a rajongóimról sem feledkezem meg, hamarosan egy klippel örvendeztetem meg őket. Azért sincs idő a lazsálásra, mert annyira túltelített a piac, hogy muszáj hajtani. Igyekszem majd egyensúlyba hozni a családot és a munkát” – mondta a Nők Lapja Cafénak Young G, aki idén a legjobb férfi kategória jelöltjeként száll versenybe a Viva Comet-gömbért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top