Sztárok

Hien boldog idősebb párja oldalán

Hien azt mondja, mind a karrierjében, mind a magánéletében megtalálta a számításait. Ráadásul ismét egy idősebb férfi oldalán.

Hien boldog idősebb párja oldalánTöbben kikerekedett szemmel néztek, amikor kiderült, hogy a mindössze tizenkilenc éves énekesnő összejött a nála tizenhat évvel idősebb DJ-vel, Karmatronickal. Hien, aki augusztusban szakított a nála tizenkét évvel idősebb Caramellel, meglepő nyíltsággal beszélt új kapcsolatáról. „Nagyon jól érzem magam, harmonikus az életem és szerencsére ez most minden téren igaz. Szerintem ritka egy énekesnő életében, hogy a karrierje és a magánélete is összhangban legyen, úgyhogy nagyon boldog vagyok!” – mesélte a vietnami származású énekesnő, aki nemcsak a négy fal között érzi jól magát a párjával, de a munkában is jól kiegészítik egymást. „Ő rendezi a következő klipemet, ami az albumom címadó dalához, a Sweet Talkhoz készül. Már dolgoztunk együtt, nagyon profinak tartom és felnézek rá. Igyekszünk elkülöníteni a munkát a magánélettől, ami ugyan nem egyszerű, de egyelőre nekünk sikerül” – mesélte a Nők Lapja Cafénak Hien, akit idén is jelöltek a Viva Comet legjobb női előadói kategóriájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top