Sztárok

Börtönfotó – letartóztatták Reese Witherspoont és férjét

Újabb hollywoodi sztár csuklóján kattant a bilincs. Paris Hilton és Lindsay Lohan után most az Oscar-díjas színésznőt, Reese Whiterspoont, és férjét állították elő az atlantai rendőrök ittas vezetésért.

A pár péntek hajnalban egy partiról hazafelé menet szúrt szemet a hatóság embereinek, miután ide-oda cikáztak a sávok között. Az autót Whiterspoon magyar származású férje, Jim Toth vezette, akiből a rendőrségi jelentés szerint dőlt a szeszszag: a férfi alkoholszintje a szonda tanúsága szerint jócskán átlépte a megengedett értéket. „Tudja, ki vagyok én? Majd megtudja! Magáról fognak szólni a holnapi hírek” – fenyegette meg az intézkedő rendőrt a színésznő. Mialatt férjét őrizetbe vették, Witherspoon mocskos szájú fenevaddá változott és pocskondiázni kezdte a zsarukat, akik ezért a színésznőt is előállították; hátrabilincselt kézzel kellett beülnie a rendőrautóba – írja a TMZ.

Börtönfotó - letartóztatták Reese Witherspoont és férjét
Börtönfotó - letartóztatták Reese Witherspoont és férjét

 

 
A rabosítást követő pár órán belül mindkettejüket elengedték, azonban hamarosan a bíróságon kell felelniük tettükért. Valószínűleg a pénzbírságon kívül nem rónak ki rájuk nagyobb büntetést, hiszen korábban még soha nem keveredtek összetűzésbe a hatóságokkal. A Doktor Szöszi sztárjának inkább a gyermekei szemébe lesz majd nehezebb belenéznie az eset után. A makulátlan előéletű Whiterspoon azóta kiadott egy nyilatkozatot: „A hivatalos eljárás miatt nem mondhatok semmit, annyit azonban szeretnék hozzáfűzni, hogy egy pohár is több volt a kelleténél, és szörnyen sajnálom, amiket mondtam. Nagyon megijedtem, amikor a férjemet bilincsben láttam, és a rémület miatt viselkedtem úgy, ahogy, bár ez sem mentség.Tiszteletlen voltam a rendőrökkel, akik csak a munkájukat végezték. Elnézést kérek tőlük, minden tiszteletem az övék” – nyilatkozta Witherspoon.

Börtönfotó - letartóztatták Reese Witherspoont és férjét
 
Fotók: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top