Sztárok

Bábának állt Éjjel-Nappal Anikó

Nem mindennapi élményben volt része az Éjjel-Nappal Budapest két főszereplőjének. Anikó és Dia telefonos segítség mellett asszisztált egy csikó ellésénél.

Az Éjjel-Nappal Budapest két főszereplője, Anikó és Dia nem gondolták volna, hogy a lovaglásból életre szóló élmény kerekedik. A lányok egy közeli magánlovardába mentek a sorozatban Diát alakító lány ismerőséhez, ahol Tücsi, a kanca éppen elleni kezdett. „Hirtelen azt se tudtuk, mit csináljunk, mert rajtunk kívül senki nem volt a telepen. Gyorsan felhívtam egy állatorvos ismerősömet” – mesélte a Blikknek Dia, aki Anikóval azonnal bábának állt. Az állatorvos pedig telefonon irányította az RTL Klub fikciós realityjének szereplőit abban, hogyan segítsenek a kancának. „Nagyjából 25 perc alatt jött világra a kiscsikó, hihetetlen élmény volt számunkra” – árulta el Anikó, aki kellemetlen helyzetbe került a sorozatban.

Fotó: budapest.rtlklub.hu
Éjjel-Nappal Anikó, alias Nádai Anikó Fotó: budapest.rtlklub.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top