Sztárok

Fizikai állapota miatt aggódik Győrfi Pál

Szeptemberben negyedszer is apa lesz Győrfi Pál. A Országos Mentőszolgálat szóvivője már gyakorlott apukának számít, mégis bőven van benne kétely a legifjabb csöppség érkezése miatt.

Közel az ötvenhez lesz újra apuka az ország legismertebb táncos lábú szóvivője, ami teljesen más érzéseket kelt benne, mint amikor első gyermeke született. „Az első kisfiam már tizenhat éves, az ő fejlődését nem tudtam olyan közelről végigasszisztálni, inkább hétvégi apuka voltam. Most »öreg fejjel« leszek újra kisgyermekes apuka, ennek nyilván megvannak az előnyei és a hátrányai. Előnye, hogy most már érettebb vagyok, hátrány viszont, hogy a fizikai teherbíró képességem már nem olyan jó. Nagyon össze kell szednem magam ahhoz, hogy a munka mellett otthon is teljesíteni tudjak. Bár nem így terveztük, persze örülünk, hogy jön egy újabb bébi, annak ellenére, hogy tudjuk, milyen nehéz lesz” – vallott kétségeiről a Nők Lapja Cafénak Győrfi. Második feleségétől, Adrienntől már van két gyermeke, Ádám és Aliz. „Aliz még annyira nem érti a helyzetet, bár már mutogat az anyukája pocakjára. Ádám viszont határozottan tudja, hogy fiú testvért szeretne, akivel tud játszani. A következő ultrahangon talán már kiderül a gyerek neme, utána elkezdünk gondolkozni a neveken. Mindig nagyon későn választunk nevet, korábban is már a szülőszobán voltunk, amikor eldőlt, hogy fogják hívni a picit.”

Fizikai állapota miatt aggódik Győrfi Pál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top