Sztárok

Ilyen luxusban élnek Hajdú Péterék

Leesett az álla a Hal a tortán vendégeinek, amikor beléptek a műsorvezető és neje otthonába. A 300 négyzetméteres törökbálinti házhoz portaszolgálat és szakács is tartozik.

Sarka Kata – akit a forgatás idején éppen egy titokzatos betegség gyötört – a 300 négyzetméteres, többszintes családi házukban látta vendégül a Hal a tortán szereplőit. Hajdúék eddig még sosem mutatták meg otthonukat a nagyközönségnek. Mint a Blikk írja, a tévés és üzletasszony neje törökbálinti házához – amelyhez egy hatalmas, gondozott kert is tartozik – 24 órás biztonsági felügyelet is jár, sőt szakács és bébiszitter is segíti a házaspárt. A Hal a tortán vacsoravendégei szinte alig tértek magukhoz a látottak alapján. „Azon kicsit meglepődtünk, hogy amikor beléptünk Hajdúékhoz, Kata egy házirendet nyomott a kezünkbe” – mondta Ganxsta Zolee, aki szerint az ő egész lakása akkora, mint Katáéknál a nappali. Az emeleten pedig nemcsak a házaspárnak van gardróbja, hanem a gyerekeknek is van külön egy. „Nem bántott, hogy ennyire meg voltak lepődve a vendégek azon, hogy mi hogyan élünk” – mondta Sarka Kata, akitől egy kiadós jacuzzizás után távoztak a vendégek.

Ilyen luxusban élnek Hajdú Péterék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top