Sztárok

Keménykezű tanár a TV2 sztárja

Király Viktor igyekszik szigorú tanárként átadni minden tudást tanítványainak, de nem bánja, ha óra után haverként fordulnak hozzá a gyerekek.

Az ének iskolája legfiatalabb tanára addig a percig bele sem gondolt, milyen nehéz dolga lesz a műsorban, amíg erre kollégái fel nem hívták a figyelmét. „A többiek mondogatták, hogy biztos nehezebb dolgom lesz a gyerekekkel, mert inkább haverkodni akarnak majd velem, semmint tanulni. Ez akkor szöget ütött a fejembe, de úgy érzem, hogy elég hamar sikerült túllendülnöm ezen. Nem mondanám, hogy nagyon szigorú vagyok, de már az első órán igyekeztem csak szakmai lenni velük. Csak a dalokról beszéltünk, más nem jöhetett szóba. Óra után viszont nyugodtan fordulhatnak hozzám a problémáikkal” – mesélte Viktor a Nők Lapja Cafénak, és elárulta, határozott elképzelése van arról, mit szeretne megtanítani a leendő énekespalántáknak. „Nemcsak énekeseket akarok képezni belőlük, akiknek jó hangjuk van, hanem kész előadókat. Stílusokat akarok építeni nekik, amitől egyedivé válhatnak a későbbiekben” – válaszolta határozottan.

Keménykezű tanár a TV2 sztárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top