Sztárok

Ezért hűlt ki Rippelék szerelme

Mint azt a Story megírta, hét év után a válás mellett döntöttek Rippel Feriék. A rengeteg megpróbáltatás, a közös gyermek érkezése egy életre szövetségessé tette a házaspárt, azonban kapcsolatuk megsínylette az elmúlt éveket.

Ez átkozta meg Rippelék boldogságátMint köztudott, öt évvel ezelőtt az akkor mindössze 21 éves Viviennél petefészekrákot diagnosztizáltak az orvosok. Innentől kezdve műtétek sorozata, kemoterápiás kezelések vártak rá, és a fiatal szerelmeseknek a meddőséggel is szembe kellett nézniük. Nem nyugodtak bele, hogy nem lehet saját gyermekük, így addig mentek, amíg nem csillant fel a remény. Európában ők voltak az elsők, akik súlyos daganatos betegség után petesejt-adományozásnak köszönhetően vállalhattak gyermeket. Vivien nagynénje vállalta a beavatkozást. „Orvosi segítséggel össze kellett hangolnunk Krisztinával a menstruációnkat. Csakhogy a kemoterápia miatt a korom ellenére én »klimaxoltam«. Éjszakánként sokszor heves szívdobásra riadtam fel, hőhullámok törtek rám, a hormonjaim pedig »eltűntek«, hiszen nem volt petefészkem” – nyilatkozta korábban a Bestnek Vivien. De megannyi küzdelem után megszületett a kisfiúk! Azt gondolhatnánk, hogy ez a sok-sok küzdelem egy életre összekovácsolta őket, ám a harc közben szerelmük kihűlt, két hónappal ezelőtt végleges döntést hoztak.

További részleteket találtok a ma megjelent Best magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top