Sztárok

Így énekel kisbabájának Vilmos herceg

Még meg sem született a legifjabb trónörökös, Vilmos herceg már most lelkes apukának bizonyul. Minden este énekel a babának.

Így kisbabájának Vilmos hercegAranyos látvány lehet, amikor a tekintélyt sugárzó trónörökös, Vilmos herceg, felesége pocakjához hajolva Black Eyed Peas-slágereket énekel. Márpedig egy, a királyi családhoz közel álló forrás szerint a herceg pontosan így tesz. „Vilmos folyton beszél Katalin pocakjához és állandóan énekel neki. Csókolgatja, és esténként altatódalokat dúdol a bébinek, de Katalin kedvence, amikor a Black Eyed Peas ‘Let’s get it started’ című slágerét énekli el neki” – fecsegte ki egy bennfentes a Daily Star újságírójának. Azonban nem ő az egyetlen, aki izgalommal készül a csöppség érkezésére. Öccse, Harry herceg pár napja jótékonysági látogatást tett egy agyműtéten átesett betegeket támogató alapítványnál, ahol saját kezűleg tett tisztába egy kisbabát.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top