Sztárok

Gáspár Laci: “Nem vagyok drogdíler”

Gáspár Laci először és utoljára szólalt meg az elmúlt hónapok ügyei kapcsán. Kijelentette: bár kipróbálta a kábítószert, nem drogos és nem díler.

Az énekes a Fókusznak adott interjúban azt mondta, miután tavaly a második házassága is tönkrement, megbotlott, és kipróbálta a drogot. „Nem leszek álszent, volt, hogy én is megbotlottam, és igen, ez a második válásom után történt. De felálltam. Ettől még nem vagyok drogos, és nem vagyok drogdíler” – ecsetelte Gáspár a Fókuszban, majd hozzátette: a hírekkel ellentétben nem menekült el az országból. Párjával már sokkal korábban lefoglalták a repülőjegyet és a szállást. „Az, hogy a kialakult helyzet a karrieremet megviseli, egy dolog, de a tízéves lányomnak az iskolában nehogy azt mondják, hogy az apukád egy díler – folytatta az énekes, akinek a rajongók üzenetei adják az erőt. – Perelni fogunk, de erről többet én nem beszélek” – zárta le Gáspár.

Március elején olvashattunk arról először, hogy az énekest drogügyben meghallgatták. Feltételezések szerint ismerhetett egy dílercsoportot. Március 22-én Gáspárt drogfogyasztással gyanúsították meg, vizelet mintát vettek tőle, ám ennek eredménye a mai napig nem ismert. Amennyiben helytálló a zsaruk gyanúja, és Gáspár Laci részt vesz egy 6 hónapos elterelésen, az eljárás megszűnik ellene. Terjesztésről azonban nincs szó!

Gáspár Laci:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top